top of page
AdeGroot__DSC3132.jpg

VI ÄLSKAR
GOD MAT

Gemensamt för alla våra matsedlar är att de är säsongsanpassade, alltid innehåller en helvegetarisk dag, en dag med fisk samt att det finns ett vegetariskt alternativ varje dag. Utifrån detta varierar vi sedan erbjudandet efter våra kundönskemål.  Självklart firar vi högtidsdagar så ofta vi kan!

Vi har även fyra gästlöften som genomsyrar vår verksamhet:  

  • Du får alltid smaka på alla rätter och äta tills du blir mätt

  • Varje dag serveras god och varierad mat lagad av utbildade kockar

  • Din åsikt gör maten bättre

  • Du ska alltid känna dig välkommen och bemötas med respekt och värme

VÅRT ERBJUDANDE

AdeGroot__DSC2835.jpg

Vår baslunch

Vår baslunch består alltid av två rätter. En vegetarisk rätt och en som innehåller fisk, fågel eller kött. I måltiden ingår även minst sex olika salladskomponenter som varieras efter säsong och huvudrätt. Här anpassar vi oss efter kundönskemål eller krav, men utgår från livsmedelsverkets rekommendationer. 

​ 

Det här består våra salladsbord av:  

​ 

  • Minst en bassallad som utgörs av pasta, potatis, nudlar eller bulgur. Denna är av matigare slaget och ska kunna ersätta en huvudrätt. 

  • Minst en fiberrik grönsak eller rotfrukt - exempelvis rivna morötter eller riven vitkål/pizzasallad. 

  • En baljväxt, till exempel ärtor till fisk eller en bön- och majssallad till mexikansk mat. 

  • Minst en salladsgrönsak som exempelvis gurka, tomat eller isbergssallad. 

 

Till måltiden serveras mjölk, vanligt eller kolsyrat vatten, tre olika sorters hårt bröd och bordsmargarin.

AdeGroot_DSC_2937.jpg

Green Corner

Green Corner är vår utökade salladsbuffé där våra kockar erbjuder vegetariska och veganska rätter utöver de två rätter som serveras varje dag. På Green Corner blandas klassiker med det allra senaste inom mattrender och våra kockar får full frihet att experimentera sig fram vad som är uppskattat och klimatsmart.

AdeGroot__DSC3073.jpg

Campus by Eatery

Campus by Eatery är vårt koncept för gymnasieungdomar. Här lagar vi alltid maten i eget kök samt har en restaurang där eleverna äter. Inredning och utbud är anpassad för att unga vuxna ska trivas hos oss. På Campus by Eatery finns alltid Green Corner där våra kockar varje dag förstärker buffen med ett antal vegetariska och veganska smårätter samt har en riklig utökad salladsbuffé.

AdeGroot__DSC3448.jpg

Mellanmål

För våra yngre gäster är det viktigt med energipåfyllnad under eftermiddagen. Vi erbjuder stora och lilla mellanmålet där det lilla innehåller exempelvis en smörgås och ett glas mjölk medan det stora även innehåller frukt och yoghurt, fil, smoothie eller liknande

AdeGroot__DSC2591.jpg

Matsedlar

Vi har fyra olika matsedlar som vi arbetar med. Utifrån vår basmatsedel bygger vi på efter kundönskemål som ofta varierar mellan hur mycket ekologiskt, klimatsmart, vegetariskt och hemlagat som önskas.

inredning.jpg

Inredning

Vi är duktiga på inredning och skapa en hemtrevlig atmosfär. Vi vill att det ska kännas varmt, välkomnande och tryggt för våra gäster. Vi är stolta över att ha en av Sveriges bästa restauranginredare i vårt team.

AdeGroot__DSC3335.jpg

Specialkost

Behovet av individanpassad kost ökar årligen och vi hanterar dagligen hundratals portioner som är individanpassade. Vi har stor vana att noggrant hantera, laga och planera en maträtt utefter specialkostbehov. Elever, vårdnadshavare och skolpersonal ska kunna känna sig trygga med våra rutiner och kunskaper.  

AdeGroot__DSC2522.jpg

Behöver ni hjälp med personal och service i era matsalar – vi löser det. Vår personal är utbildad inom specialkost, hygien och är duktiga på logistikflöden. Service och ett hjärtligt bemötande är självklarheter för att ni ska få en bra upplevelse. Leverans och transport är också en självklar del av vårt erbjudande.  

Bemanning & transport

”Jag har aldrig ätit så god mat i skolan! Jag visste inte att skolmat kunde smaka så gott.”

Elsa gymnasieelev i åk 1 på YBC

KONTAKTA OSS!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer att svara dig inom kort.

Med vänliga hälsningar gänget på Canteen by Incontro

bottom of page