top of page
AdeGroot__DSC2479.jpg

BRA MAT GER NÖJDA GÄSTER

Något vi aldrig kompromissar på är kvalitet. Vi använder oss alltid av bra råvaror och utgår från smaker som vi vet att våra gäster tycker om. Men det betyder inte att vi är rädd för att testa nya maträtter. Variation är viktigt och därför har vi ett testteam som noggrant uppsöker, lagar och utvärderar nya maträtter.

 

Vi mäter även dagligen hur nöjda våra gäster är. På många skolor har vi en kundnöjdhetsmätare där eleverna varje dag kan ge betyg på maten som serverats. Självklart mäter vi även matsvinn. Allt detta ger oss möjlighet att utvecklas och att göra snabba justeringar. 

 

Vi arbetar även med strukturerade kunddialoger där vi kontinuerligt stämmer av allt från våra leveranser till matsedlar och rätter. 

AdeGroot__DSC3043.jpg

EN SJÄLVKLARHET FÖR OSS

BRA KVALITET -

Bra mat som hamnar i magen ger bättre förutsättningar att lära och leva. Kvalitativa måltider kan bidra till att stimulera nyfikenhet på mat, hälsa, miljö och livsmedlens väg från jord till bord. Det är bland annat därför vi jobbar mycket med ekologiska råvaror och varför vi ständigt utvecklar vegetariska recept. Att investera i bra måltider ger effekter som sträcker sig långt bortom matsalen. 

Vår matsedel är näringsberäknad, klimatberäknad och kontrolleras av ett externt institut som även granskar menyerna utifrån variation och kvalitet. Kockarnas och vår personals engagemang är en viktig faktor och vi vill systematisera så mycket som möjligt. Vi arbetar till exempel med systemstödet GetCompliant för att säkerställa att alla rutiner upprätthålls i våra kök.

AdeGroot__DSC2822.jpg

& SYSTEMSTÖD

KONTROLLER 

KONTAKTA OSS!

Tack för ditt meddelande! Vi kommer att svara dig inom kort.

Med vänliga hälsningar gänget på Canteen

"Vi är enormt nöjda. Vi har gjort en enkätundersökning och över 80% av barnen och vår personal tycker att maten är god. Det är ovanligt, jag har jobbat på andra skolor och det brukar vara tvärtom. Den är väldigt vällagad och det märks att man har kompetent personal och en vilja att göra god mat" 

Rektor Jonas H på Internationella Engelska Skolan

bottom of page